-A A +A
Понеделник 21 Януари 2019

"Такъв е животът - Приемни семейства"

"Такъв е животът - Приемни семейства"

На 9 декември ще се осъществи представянето на новият сезон на документалната поредица "Такъв е животът - Приемни семейства".

Предаването „Такъв е животът – Приемни семейства” стартира на 12 декември (неделя) в 11ч. по bTV. В 13 последователни серии ще бъдат проследени стъпките, емоциите, грижите и целия процес на приемната грижа. С познатия позитивен почерк на авторите на поредицата от „Супернова медия” ще бъдат разказани вълнуващи човешки истории, които непрекъснато се случват около нас, но по една или друга причина често остават невидими за всички ни.

Предаването се реализира като част от проекта на УНИЦЕФ за развитие на приемната грижа в страната „Разширяване на модела на приемна грижа в България”, изпълняван в партньорство с МТСП, ДАЗД и АСП и неправителствени организации (Международна социална служба България, Институт за социални дейности и практики и сдружение „Самаряни”).

На представянето ще присъстват Таня Радочай – Представител на УНИЦЕФ за България, зам.-директора на отдел “Програма” на bTV – Рени Викторова, партньорите ни от “Happy”, както и на авторите на поредицата, продуцентите на “Супернова медия” – Милена Будинова и Явор Попов.