-A A +A
Вторник 13 Ноември 2018

Покана

                                                            ПОКАНА

Уважаеми колеги, съмишленици и приятели,
ще се радваме, ако намерите време и желание да се срещнете с децата, които живеят в част от Домовете за деца, лишени от родителска грижа /ДДЛРГ/ на територията на община Стара Загора, а това са – «Мария Терезия», «Българка» и «Теофано Попова».

Ние от Центъра за социално-здравна и образователна подкрепа работим с децата от тези домове от началото на април месец 2008 г. и смело можем да заявим, че времето прекарано с тях е едно незабравимо изживяване...

В случай, че проявявате интерес към тези дейности, които ние реализираме, искаме да Ви информираме, че имате възможността да се включите в екскурзии до интересни кътчета в България, заедно с децата.
Транспортът и храната се поемат от проект «Изграждане на център за социално-здравна и оразователна подкрепа», който Сдружение «Самаряни» изпълнява в партньорство с Община Стара Загора.

График за провеждане на екскурзиите (възможни са изменения):

21 март /събота/ - 11-18 годишни деца и младежи от ДДЛРГ «Мария Терезия» ще посетят Стария Пловдив, тръгване от Стара Загора в 7.30 ч, връщане в 18.00 ч, пътуване с нает за целта автобус.
28 март /събота/ - 14-18 годишни младежи от ДДЛРГ «Българка» ще посетят Велико Търново, пътуването ще бъде с влак.
4 април /събота/ - 14-18 годишни младежи от ДДЛРГ «Теофано Попова» ще посетят Велико Търново, пътуването ще бъде с влак.
25 април /събота/ - 11-13 годишни деца от ДДЛРГ «Българка» ще посетят Етъра.

Освен в тези интересни мероприятия, можете да се включите в залесяване с цветя, храсти и дървета на градините на Дом за деца и младежи, лишени от родителска грижа «Българка» между 1 и 12 април.

Подготвяме Великденски базар на изкуствата, на който ще представим работата на децата с глина, техни рисунки и други арт произведения изработени от младежите.

Можете да се включите в предварителната им направа с децата от настоящият момент до 12 април или на място между Цветница и Великден (12 и 15-19 април) в Градската градина на Стара Загора.

Благодарим ви.

За допълнителна информация и записване пишете на:
Цвета Христова -  [email protected] и Гергана Георгиева -  [email protected]
моб. тел.: 0878 394 220