-A A +A
Неделя 9 Декември 2018

НМД и М-тел подкрепят приемната грижа чрез благотворителен Великденски базар

НМД и М-тел подкрепят приемната грижа чрез благотворителен Великденски базар

В навечерието на един от най-големите християнски празници Национална мрежа за децата участва във втория благотворителен Великденски базар на М-тел, който бе посетен от служителите на компанията. Инициативата стимулира служителите на телекома отново да покажат своята ангажираност към проблемите на обществото и да подпомогнат различни социални каузи със събраната от тях средства.

Национална мрежа за децата събра сумата от 1223 лв., благодарение на щедростта на служителите на М-тел. Тези парични средства ще подпомогнат допълнително приемните родители, които отглеждат братче и сестриче. Подкрепата на приемните родители се извършва в рамките на кампанията "Приеми дете. Създай бъдеще".

Представители на различни социални проекти участваха в събитието с ръчно-изработени сувенири, сладкиши и великденска украса. Служителите на компанията също изработиха аксесоари и сладки за празника, с което увеличиха размера на дарените средства за благотворителност.

Благотворителността не е еднократен акт за служителите от М-Тел. Компанията е сред първите, включили се в програмата за дарителство по ведомост „Колкото повече – толкова повече” на фондация „Помощ за благотворителността в България”. Участвайки в нея всеки служител сам определя сумата, която дарява, и тя се удържа от месечното му възнаграждение.

Източник: nmd.bg