-A A +A
Понеделник 21 Януари 2019

Коледен карнавал за приемните семейства

Коледен карнавал за приемните семейства

Всички празници си имат своето очарование, но безспорно най-омагьосващият от тях е Коледа! Ароматът на коледни сладки и ушав изпълва родната стряха, тръпнеща в очакване да събере заедно всички близки и приятели. Това бе и мотивът на екипа от ОЦПГ- Стара Загора, който организира коледен карнавал специално за „своите“ приемни семейства.
Партито „Няма да е Коледа без близки и приятели“ се състоя на 17 декември в Комплекса за социални услуги за деца и семейства към Сдружение „Самаряни“.
Широк бе спектърът от хубави емоции, изпълващ тази вечер, която „приюти“ много коледно настроение, весели игри, сладки, детски смях и глъчка, конфети, развълнувани родители, горди социални работници и много искрени усмивки.
Всички малчугани, маскирани като различни приказни герои, тръпнеха в очакване да видят подаръците си, които самият дядо Коледа донесе.
Не липсваха и добри хора, които в духа на празниците дариха средства и подаръци. Те направиха коледното парти възможно, за което екипът по приемна грижа искрено им благодари.